L'Arenys Bàsquet, just d'efectius i Mataró, Boet i Masnou a punt per sumar

El Mataró Parc Boet és l'equip amb millor dinàmica del grup CA de la Lliga EBA. Comparteix aquests honors amb el Quart i el Martorell. Un Martorell que visita demà l'Eusebi Millan. Al·licients suficients per ser, si no el que més, un dels partits de la jornada. Poc s'esperava que aquest Boet funcionés tan bé tan ràpid. Sembla que no hi ha hagut transició. Mèrit que Alberto Peña atribueix als seus jugadors.

Qui va recuperar el camí de la victòria la setmana passada va ser el Mataró Feimat. I ara pretén deixar enrere la patacada a casa de fa 15 dies per tornar a satisfer la seva afició. Davant hi tindrà un Salou que és tercer per la cua, que acumula tres derrotes seguides i que ha perdut 6 dels vuits partits en joc. Unes dades que no signifiquen res per un Charly Giralt que té en compte cada rival.

A l'Arenys Bàsquet li està costant arribar als finals de partit amb les millors condicions físiques. I això es deu a la manca d'efectius que té. Bo i això, la temporada és, de moment, molt positiva. Després del triomf contra l'Alfindén ara li espera la visita a la pista del Sant Josep, a Badalona. Després d'un inici irregular s'han anat reofrçant i ara es troben just per darrere els arenyencs. César Saura es conforma en mantenir els 8 jugadors que tenia disponibles en l'últim encontre.

Finalment el Vive el Masnou necessita sortir del sot on ha caigut. Aquest cap de setmana rep a casa al Morabanc Andorra B, el novè classificat que ha perdut els dos últims partits i que en el còmput global suma tantes victòries com derrotes. Un triomf donarà molt aire als masnovins.

Tags: