L'Ajuntament de Mataró s'explica davant la massa social de la UD Cirera

400 famílies afectades durant tres anys. Aquest és el revés que ha sofert la UD Cirera i que el club ha volgut destacar. Les obres al camp no acaben i els familiars, assegura el club, no poden més. Ahir l’entitat es va reunir amb l’ajuntament per tractar la qüestió.

Ara just fa 15 dies un equip d’aquesta casa va ser a les instal·lacions de la UD Cirera. Allà, el president de l’entitat, Dani Morillo, explicava tota la problemàtica. Les obres que feia mesos havien d’haver acabat encara no ho havien fet. Els vestidors gaudien d’aigua calenta des de feia escasses dues setmanes. La gespa no s’havia canviat i els equips es troben, encara a dia d’avui, escampats en més d’una instal·lació. Dani Morillo és el president del Cirera

La situació deien, era insostenible. Pèrdues econòmiques, danys al projecte d’identitat i sense llum al final del túnel. Aquest dimarts s’han trobat l’ajuntament i el club, representat per pares, entrenadors i directius.

Des del consistori, s’han explicat. La regidora Beatriz Delgado ha explicat el perquè de la reunió. I és donar recolzament a la directiva, excusar-se acceptant la situació i ajudant a buscar solucions a la situació. Malgrat això, hi ha hagut molta disconformitat a la sala. Les més de 150 persones han assegurat no creure’s els nous plaços marcats: poder acabar temporada al camp, just després de Setmana Santa, i tenir la gespa nova el mes de setembre.

Per part de l’Ajuntament, s’ha explicat la problemàtica amb les licitacions, però no ha calmat l’ambient. Falta per veure, ara, que aquests sí siguin els terminis definitius.