L'Ajuntament de Mataró fa costat a les reivindicacions dels clubs esportius

La regidora d'esports de Mataró, Beatriz Delgado, mostra el seu suport a les entitats, en la tercera setmana de reivindicacions de la plataforma 'Ja n'hi ha prou'

Tercera setmana de reclames i manifestos. Tres setmanes demanant que l'esport tingui els mateixos drets que d'altres sectors i se'l deixi tornar a entrenar i competir.

En aquesta ocasió, s'ha fet un clam a polítics i institucions a ser-hi per demanar unes millors condicions pel sector i recollint la petició, la regidora d'Esports de Mataró, Bea Delgado, va ser a les dues concentracions realitzades a la capital del Maresme. També hi va ser la parlamentària del partit socialista de Catalunya Alícia Romero

Segons Delgado, l'esport minoritari és qui més està pagant les conseqüències, ja que el confinament perimetral i la no competició li barra tots els camins. Però destaca especialment tots els joves de la base.

De concentracions com dèiem, se’n van produït dos. Una davant de l’Ajuntament i una altra a la plaça Santa Anna, amb presència sobretot de persones vinculades als dos clubs de bàsquet de la capital del Maresme. A la concentració de la plaça Santa Anna, el president de la UE Mataró Joan Pi va explicar les mil i una maneres que s'està empescant el club per mirar d'oferir el màxim ventall d'opcions possibles.

De moment, però, no hi ha canvis, i l'esport no federat segueix tancat i barrat, o amb moltes limitacions.