Laia Flores preseleccionada amb la selecció espanyola absoluta

Les 17 preseleccionades prepararan l'Europeu i els Jocs de Tòquio.

Foto: FIBA
Laia Flores preseleccionada amb la selecció espanyola absoluta

La mataronina Laia Flores serà, a partir de dissabte, a la convocatòria de la preselecció espanyola de bàsquet. El combinat estatal prepara els Jocs Olímpics i l'Eurobasket i ha cridat a la base de la capital maresmenca.

Laia Flores no podia tenir un millor final de temporada. Després de brillar a Logronyo i disputar les semifinals de la lliga amb l'Uni Girona, el seu nou equip, li ha arribat un nou motiu d'alegria. Ha estat convocada amb la selecció absoluta per preparar tan l'Europeu d'aquest juny, que es disputarà a València, com els Jocs Olímpics de Tòquio. La mataronina és una de les 17 preseleccionades que voldrà quedar-se a la convocatòria definitiva. Així ho ha valorat a Mataró Audiovisual.

És un premi a tot l'esforç de molts anys que porto jugant a bàsquet. M'ha sortit molt bona temporada a Logronyo. És un orgull ser part d'un equip amb jugadores que fa molts anys que estan a la selecció´i són referents al bàsquet europeu. Em fa molta il·lusió compartir pista i entrenar amb elles.

La convocatòria comença aquest mateix dissabte. L'objectiu inicial del combinat és defensar l'or aconseguit als europeus del 2017 i el 2019. Flores és, juntament amb Raquel Carrera del València Bàsket, la gran novetat a la convocatòria. Totes dues encara no han debutat com absolutes, tot i que serà la segona concentració per Carrera.