L'Advisoria Mataró no pot amb el poder ofensiu de l'Alcobendas (64-83)

Les mataronines van estar condicionades pel primer parcial on les madrilenyes van sumar fins a 32 punts

L’Advisoria Mataró Maresme continua sense saber el que és guanyar aquesta temporada, després de perdre aquest dissabte contra el tercer classificat, l’Alcobendas.

El partit, a l’hora de la veritat, va seguir el guió previst, Al final del primer període l’Alcobendas guanyava de 14 punts (18-32). Un parcial inicial de 7-0 a l’inici del segon, va permetre les mataronines concebre esperances de capgirar el marcador però de seguida les coses van tornar a la normalitat. L’Advisoria, malgrat la millora, retallava només dos punts al descans (36-48).

En el tercer període, l’Alcobendas va posar la directa i va aconseguir eixamplar el seu avantatge fins els 25 punts (45-70). L’Advisoria va anotar només 9 punts en aquest quart.

Finalment en el 4t i últim període,  reacció de les mataronines tan brillant com tardana i  en tot cas insuficient, per evitar la derrota contra un Alcobendas molt superior que es va acabar imposant per un clar 64-83.

Stavroulla Koniali (19 punts) i Camila Martínez (13 punts), ambdues amb valoració 13, van ser les jugadores més destacades del Advisoria Maresme.

Informa: Jordi Rabassa