L'Advisoria Maresme torna al camí de la victòria (66-62)

Les mataronines remunten al Segle XXI un partit quer perdien d'onze punts, ja en el darrer quart

Victòria de l'Advisoria Maresme per 66-62 davant el Segle XXI en un partit ajornat de la Lliga Femenina 2 i que va ser molt igualat des de l'inici. Precisament, en els primers minuts el Mataró agafava un avantatge de 6 punts, però les visitants capgiraven el marcador per guanyar el primer quart 13-17. De fet les barcelonines van guanyar dos dels quatre quarts.
En el segon es mantenia la dinàmica i també la distància en l'electrònic, arribant amb un 27-31 al descans. Després d'un parcial d'empat a 14. A la represa, però, el Segle XXI aixamplava la diferència situant el 37-45. La tònica semblava favorable a les visitants que, al darrer quart, van aconseguir una màxima avantatge d'11 punts. Les mataronines, lluny de rendir-se,van enfortir la defensa i van començar a anotar retallant així la diferència fins a col·locar-se per davant. Els últims dos minuts els va saber gestionar l'equip de Jordi Vizcaíno assegurant el matx des de la línia del tir lliure. 
Sara Vujacic amb un 19 de valoració, destacant els 16 punts aconseguits, va ser la millor jugadora del partit. Però també cal destacar Mireia Vila, amb 7 punts i 11 rebots i Laura Arias amb 15 punts. 

Informa:Àlex Andrés