L'Advisoria Maresme manté el bloc de l'any passat a la Lliga Femenina 2

La temporada passada, les mataronines van mantenir la categoria després de quedar terceres per la cua amb un balanç de 6 victòries i 15 derrotes. Enguany, intentaran millorar el paper fet la temporada passada amb alguns canvis a la plantilla però amb el mateix esquelet.

I és que el club mataroní ha firmat fins a 7 renovacions, entre elles la de Jordi Vizcaíno, que continuarà un any més entrenant a l'equip. Cal destacar també les de Cristina Hurtado i Mireia Vila, que van arribar a mitjans de temporada. Olga Ruano, Laura Arias, Blanca García i Marta Arbizu també seran mataronines.

Les de Vizcaíno completen l'equip amb les 3 altes de Sara Vujacic, provinent del Maryland, Lucia Serrano dels Dickinson Knights i Laura Soria del Barça CBS. Per altra banda, les jugadores del planter Laura Timoner i Gina Camps no continuaran, juntament amb l'alemanya fitxada fa un any Alina Hartmann i Núria Checa.

L'Advisoria Maresme s'estrenarà a la Lliga Femenina 2 davant el Lima-Horta de Barcelona el 3 d'octubre a les 18:00 de la tarda. El primer enfrontament a casa serà set dies després davant l'Snatt's Sant Adrià. La darrera jornada, la disputaran contra el Barça CBS a Sant Feliu de Llobregat el 27 d'abril a les 19:00 de la tarda.