L'Advisoria Maresme comença el viatge cap a Lliga Femenina

L'Advisoria Maresme ha sortit aquest matí cap a Madrid, on demà debutarà en la fase d'ascens a Lliga Femenina

Ben d’hora ha començat avui el viatge de l’Advisoria Maresme cap a Leganés, on a partir de demà viurà una històrica fase d’ascens a Lliga Femenina. A les sis del matí l’expedició mataronina s’ha trobat davant de l’Eusebi Millan per iniciar el viatge que les porta fins a terres madrilenyes. L’equip de Jordi Vizcaíno juga demà i divendres a les 11 del matí els dos partits de la fase de grups. Dues victòries certifiquen l’accés a semifinals, la derrota o la resta de resultats que combinin victòria i derrota posaria en perill l’accés al partit decisiu per l’ascens. La gesta és complicada, pel potencial dels dos rivals, sobretot Baxi Ferrol, però sense desmerèixer al Jairis de Múrcia.

Bàsicament volem competir. Jo crec que el primer partit marcarà la fase de tos dos. És una lliga tan curta que si guanyes tens moltes opcions de tirar endavant i si perds ja no depens de tu mateix per estar a les semifinals de diumenge.

Amb les maletes carregades d’il·lusió el somni comença, un somni nou per moltes de les jugadores, però no per totes. Tampoc per Jordi Vizcaíno, tot i que el tècnic explica que l’experiència també té una part de novetats i confia amb la resposta de les seves jugadores.

Jo no crec que sigui la meva experiència. És com l'equip veu el que pot fer. Hem focalitzat molt en el bo que tenim nosaltres i on podem fer mal. Per tant, tenim molta experiència, però també és nou per nosaltres. Una nova fase, amb noves jugadores i crec que ho farem prou bé, la veritat.

El viatge a la màxima categoria estatal de bàsquet femení ha començat. Un viatge que Mataró Audiovisual seguirà de ben a prop amb la narració de tots els partits, que es podrà seguir en directe per mataróaudiovisual.cat i el Canal de Youtube de Mataró Audiovisual.