L'Advisoria Boet torna a la feina

L’Advisoria Boet Mataró ja fa dies que ha tornat a la feina. Ho ha fet amb un equip que presenta moltes novetats respecte el de la temporada passada. La més destacada la baixa de la nord americana Judy Jones que després d’una nova temporada amb bons registres vestint de taronja aquest proper campionat jugarà a l’altre grup de lliga Femenina 2 amb l’Estudiantes.

Jordi Vizcaíno que repeteix com a entrenador, encara amb positivisme la segona temporada de l’equip a la Lliga Femenina 2. La veritat és que el mal paper de la segona volta ha marcat la confecció de la plantilla i també els reptes pel proper campionat. Jordi Vizcaíno no se’n amaga quan fixa objectius per aquest nou campionat. Com dèiem per tal de donar un pas més, el club ha apostat per fer unes incorporacions que permetin millorar els darrers registres i ha incorporat diverses jugadores, una d’elles Laura Arias provinent del Cerdanyola explicava com encara aquesta nova temporada.

El primer repte de les mataronines serà la Lliga Catalana de Lliga Femenina 2. Un repte que comença el dimecres 11 de setembre amb el duel contra el Femení Sant Adrià. El 15 de setembre tancaran la fase de grups d’aquesta competició d’àmbit català contra el Segle XXI.

 

Informa: JM.Spà / A.Navarro