L'Advisoria Boet Mataró es renova

Marta Arbizu, Laura Arias i Blanca Garcia canvien el verd pel taronja. Les tres jugadores, provinents del Cerdanyola, han fitxat per l'Advisoria Boet per reforçar la plantilla de cara la segona temporada seguida a Lliga Femenina 2. tan Arias com Garcia ja s'han trobat amb el seu nou equip, on també hi ha l'exunionista Esther Murat.

Per les ja exde Cerdanyola aquesta és una nova oportunitat de jugar a Lliga2, mentre que per Murat serà el debut a la categoria. Un dels principals motius per Blanca Garcia per tornar a Mataró ha estat Olga Ruano, amb qui van formar un tàndem molt potent a la Unió Esportiva Mataró. Ara, finalment s'han retrobat. El de Blanca Garcia no és el fitxatge més impactant però. Destaca la marxa de Murat que passa del groc al taronja. Una jugadora formada des de categories base al Mataró.

Si Ruano té un pes incontestable a l'equip, l'altre que també el té és el propi entrenador, Jordi Vizcaino. La plantilla encara no està tancada. El club té molt avançades les negociacions amb cares noves encara no confirmades per l'entitat boetista. Unes altes que impliquen les baixes de bona part de l'actual plantilla.

Informa: F.Andrés/ E.Andrés