L'Advisòria Maresme jugarà la final a 4 de la Lliga Catalana de Femenina 2

L’Advisoria Maresme estarà a la final a 4 de la Lliga Catalana de Lliga Femenina que es jugarà el següent cap de setmana. Ho farà sense necessitat de jugar la tornada del partit que havia guanyat per 15 punts de diferència contra el GEiEG de Girona. Dos positius a  la plantilla gironina fan que s’hagi de suspendre el duel previst per demà.

"La Federació Catalana de Bàsquet ha decidit per raons d’urgència, sanitàries i de manca de dates disponibles al calendari de joc i davant la impossibilitat de jugar el partit en les dates habilitades de competició; suspendre l’eliminatòria entre els equips ADVISORIA Maresme i GEIEG, concedint la classificació a l’equip vencedor al partit d’anada a ADVISORIA Maresme".

Així ha notificat l’organisme federatiu el passi de l’equip dirigit per Jordi Vizcaíno a la final a 4 de la Lliga Catalana de Lliga Femenina 2. Un duel que havien de jugar demà mataronines si gironines i que ha quedat suspès després que dues jugadores del GEiEG hagin donat positiu per coronavirus.

Recordem que les mataronines havien guanyat el primer partit per 15 punts de diferència, mostrant-se superiors. Un duel on el tècnic Jordi Vizcaíno explicava la necessitat de tenir minuts en partit com el de dissabte per millorar diversos aspectes de joc. La final a 4 es jugarà el proper cap de setmana del 26 i 27 de setembre al Palau Juan Carlos Navarro de Sant Feliu de Llobregat.