L'Advisòria Boet Mataró busca la primera victòria a domicili

Segona jornada a la lliga femenina 2, amb el primer desplaçament llarg per l'equip de Jordi Vizcaíno.

Un equip que ja va donar sensacions positives en el duel inaugural, amb victòpria contra l'Almeria, i que el més important de tot, va saber treure's de sobre la mala dinàmica amb la que va acabar la temporada passada. En aquest sentit, la joventut de la plantilla porta ,segons Vizcaíno unes ganes i una intensitat que costava de veure la temporada passada.

Davant tindran un equip que ve de perdre la primera jornada per tant sosl un punt de diferència. Un duel que van dominar fins entrat el darrer quart, quan el Picken Claret valencià li va donar la volta al marcador.

L'UCAM Primafrio destaca per tenir a les seves files a jugadores estrangeres importants com la danesa Piechnik, la sèrbia Syepanovic o la nordmaericana Sydnor. Les 3 jugadores més destacades del primer duel.
A part del potencial del rival, un dels problemes del partit contra les murcianes serà el llarg viatge que espera a l'equip. En aquest sentit el tècnic Jordi Vizcaíno creu que la joventut pot jugar un paper a favor de les taronges.

Els dops equips s'enfrontaran diumenge al pavelló Fausto Vicent, de la capital murciana a partir de les 12 del migdia