L'adéu de Quim López del CH Mataró

Així anunciava Quim López la seva marxa del CH Mataró. El tècnic osonenc tanca aixi la seva etapa de dues temporades al capdavant del primer equip masculí. Ho fa sense l'objectiu pel qual va arribar, l'ascens a OK Lliga. L'equip no ha complert les expectatives ni la temporada passada ni aquesta. Una 2017/2018 especialment dolorosa. L'equip s'ha quedat a les portes i ha hagut de veure com l'Alcobendas pujava en la darrera jornada a casa, on el Mataró havia de disputar una final en tota regla. 

Els números però parlen per si vols. El Mataró va acabar la primera volta segon amb 23 punts, a 10 del Calafell. A la segona volta, només ha sumat 15 punts, 8 menys. Amb la derrota de dissabte ha finalitzat la lliga en setena posició. Doncs dels 6 primers, el Mis Ibèrica ha perdut contra 4 d'ells a la segona volta: Sant Cugat, Alcobendas, Manlleu i Shum. Només ha guanyat al Calafell i ha empatat contra el Taradell. 

Números força pobres per un candidat a pujar. El fins ara tècnic del Mataró marxa del Jaume Parera agraït a la directiva i amb algun encàrrec personal. El Mis Ibèrica obrirà nova etapa aquest estiu. I ho hauria de fer, en la mesura del possible, amb el mateix objectiu. Per fer-ho caldran però retocs i millores, un nou projecte que il·lusioni a l'afició.