La Volta passarà pel Circuit de Catalunya abans d'arribar a Mataró

La Volta Catalunya centenària serà especial en molts aspectes. Aquesta setmana hem conegut que els ciclistes realitzaran una volta pel Circuit de Catalunya just abans d'arribar a Mataró.

Per tal d’augmentar l’espectacularitat del moment es realitzarà un esprint intermedi en la recta principal. A banda de ser una referència per als esports del motor, el Circuit també és un espai molt atractiu per a la pràctica d’especialitats com el ciclisme. Entre les experiències que ofereix hi ha la de realitzar tandes en bicicleta sobre el seu asfalt durant tot l’any, ja sigui a nivell amateur o professional, a més de la celebració del BiCircuit Festival, que inclou una prova de resistència de 24 hores. El pas pel Circuit de Barcelona-Catalunya s’emmarca dins la tasca de l’organització de la Volta de realitzar any rere any un recorregut atractiu, tant per als corredors com per als aficionats.

Per altra banda la Volta a Catalunya ja té definits els sis equips de categoria IUCI ProTeam que competiran a l’edició 100 de la prova. Es tracta del Burgos-BH; el Fundación Euskadi; el Caja Rural-Seguros RGA; el Circus-Wanty Gobert i l’Alpecin-Fenix de Bèlgica i l’Arkéa-Samsic de França. Tots sis formaran el pilot juntament amb els 19 que formen la màxima categoria per equips, els UCI WorldTeam. De fet una vegada més, la prova reunirà als millors ciclistes del pilot internacional, com ara el colombià Miguel Ángel López, que defensarà la victòria assolida en l’última edició. 

Recordem que aquest 2020, la ciutat de Mataró ha fet un pas més en la seva vinculació amb la Volta Ciclista a Catalunya i en l’edició 100, allotjarà una arribada, 38 anys després de la darrera ocasió. Després de sis anys consecutius realitzant sortides d’etapes de la Volta, Mataró aposta ara per una arribada on s’espera una afluència massiva de públic per rebre un pilot amb les màximes figures del ciclisme internacional.

<div id='embed-alacarta-8764' style='width: 100%;height:100%;'></div><script src='//www.alacarta.cat/js/embed.js' data-container='embed-alacarta-8764' data-src='5e174264008db012a4a40e34'></script>

Tags: 

Noticies relacionades