La UFEC acorda demanar mesures de suport als clubs

La primera mesura té a veure amb l’hora de finalització d'entrenaments i partits, que es demana que sigui fins les onze de la nit.

La UFEC ja ho va anunciar tot just saber-se la flexibilització de les restriccions en el mon esportiu, però aquesta setmana el Consell Director de la UFEC ha acordat demanar urgentment a la Generalitat l’adopció d’algunes mesures.

La primera mesura té a veure amb l’hora de finalització d'entrenaments i partits, que es demana que sigui fins les onze de la nit. El segon és demanar que hi pugui haver mobilitat dels esportistes federats el cap de setmana entre municipis per l’assistència a entrenaments. El tercer és la represa de les competicions en el tram 2, a porta tancada i sense ús de vestidors.El quart és reivindicar més ajuts a les entitats esportives sense afany de lucre per indemnitzar el prejudici causat per culpa dels tancaments obligatoris del govern.(Segons la UFEC les bases actuals dels 25 milions en ajudes no donen resposta al 80% de les entitats afectades pels tancaments.) I la darrera de les peticions és flexibilitzar a les Entitats Esportives els criteris justificatius de la subvenció d’acord amb les circumstàncies excepcionals COVID19.