La UE Vilassar de Mar vol seguir sumant a Girona

Debut dels d'Aybar com a visitants en un camp molt diferent al de la resta de la categoria. La confiança del triomf contra el Badalona ha de servir per plantar cara al filial gironí.

Segon 'round' per la UE Vilassar de Mar que debuta com a visitant en aquest nou curs. Diumenge li toca marxar lluny del Maresme per la visita al filial del Girona a les 12:00, un escenari que es repeteix de no fa molt, ja que van disputar l’última jornada de lliga de l’anterior campanya. Un contrincant, que a diferència dels vilassarencs, no va poder sumar a la primera jornada.

El conjunt vermell-i-blanc haurà de bregar contra un rival que la seva millor carta és cara a porteria. La passada campanya va ser el segon equip amb més dianes, per davant inclús de l’Europa, el líder de la competició. A més, que parteixen amb l’avantatge de Riudarenes, un terreny de joc molt particular, on les mesures són força diferents als de la categoria i que els gironins ho utilitzen com una arma a favor. 

Addicionalment, pot ser un partit especial per Joel Gomez. El defensor recent incorporat, que ja va ser titular davant el Badalona i que ha crescut esportivament de la mà del Girona, trepitjarà de nou el Mpal. Riudarenes, però aquest cop amb la samarreta de visitant. 

Amb els primers 3 punts de la setmana passada, el Vilassar saltarà al verd amb un plus de confiança. Això se li suma que té davant un equip que a priori és assequible trobar-li les pessigolle. Per tant, els d’Aybar no es conformaran amb una altra cosa que no sigui el triomf.

Informa: H. March