×

Missatge d'error

Notice: Undefined index: und a include() (línia 84 de /var/www/vhosts/mataroaudiovisual.cat/httpsdocs/sites/all/themes/mataroaudiovisual07/templates/node/node.tpl.php).

La UE Mataró organitza i vol ser a la final a 4 de la Lliga Catalana EBA

Mataró ja es prepara aquest cap de setmana per acollir la final a quatre de la Lliga Catalana EBA. Ho farà entre diumenge i dilluns i la UE Mataró podria ser un dels quatre candidats al títol. El fet de passar a quarts ha ajudat a fer arribar la proposta, que tan bon punt formulada es va treballar per poder-la er realitat. Un altre factor va ser, sens dubte, l'èxit organitzatiu del derbi. La Federació ha valorat molt positivament com s'ha desenvolupat aquest esdeveniment.

Però, per poder dir que el Mataró serà a aquesta final a quatre, abans s'hi ha de classificar. Per fer-ho, caldrà que dissabte, a les 20h i a casa, derroti la Bisbal. L'accés del públic serà una de les claus. Els groc tenen sempre molt de suport a les gradaries, que podran omplir-se amb un màxim de 250 persones tan dissabte com dilluns. Diumenge, l'aforament queda reduït a la meitat entre les dues semifinals. Pel tècnic, el públic juga un paper important-

I per aquells que no puguin ser-hi, tots els partits es podran seguir en directe per Mataró Audiovisual.