La UE Mataró juga avui a Badalona un partit pendent d'una resolució del TAD

Aquest vespre (20h) juguen a Badalona un partit que ja es va jugar el mes de novembre i que està pendent de la resolució per alineació indeguda.

Aquest vespres, a partir de les 20h, la Unió Esportiva Mataró juga un partit de Lliga Femenina 2.
Ho fa en un duel a l'Olímpic de Badalona contra la Penya. Un duel una mica surrealista perquè aquest partit, corresponent a la jornada 2, es va ajornar en el seu dia per positius de covid-19 a la plantilla verd i negre. Un duel que es va recuperar el 22 de novembre. El partit va acabar amb derrota unionista, però amb alineació indeguda de la Penya, alineant una jugadora que no estava inscrita per la jornada 2.
El club mataroní va protestar i el Comitè de Competició va donar la raó a la Unió. La Penya va recorrer al Tribunal Arbitratge Esportiu, i aquest envers de fer una cautelar, va dir que el partit es jugués a l'espera que el jutge es prouncii de forma definitiva.
Rocambolesca història, que el que ens diu és que malgrat el resultat del partit d'avui, tot queda pendent d'una resolució judicial.

La Unió Esportiva Mataró s'ha queixat a les seves Xarxes Socials, sense entendre els tractes a favor que la Federació Espanyola de Bàsquet té amb el Joventut de Badalona.