La UE Mataró demana als Reis el retorn de les competicions de base

El club ha escrit una carta als 3 Reis Mags d'Orient demanant que els més petits puguin tornar a competir

Aquesta és la carta als Reis que la Unió Esportiva Mataró ha publicat a les seves xarxes socials.

Els seus destinataris són Melcior, Gaspar i Baltasar, tot i que l'han fet córrer per Twitter i allà han mencionat 3 persones vinculades amb el bàsquet o amb l'esport català. Elles són el president de la Federació Catalana de Bàsquet, Ferran Aril, el president de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya, Gerard Esteva, i el secretari general de l'esport Gerard Figueras. Un tuit que, com explica el seu director esportiu en l'àmbit femení Dani Poza, ja és part de la història de la comunicació del club.

En aquesta carta s'explica que han estat els nens i nenes del club els que l'han escrita. Expliquen que el que més els agrada és jugar a bàsquet, que saben que la salut és el més important, però reclamen poder tornar a competir. Així ho explicava el director esportiu femení de la Unió, Dani Poza.
Però per què és tan important poder tornar a competir? Dani Poza explica les raons per les quals els més petits necessiten aquesta part de l'esport de competició que tants mesos fa que no poden portar a terme.

La reivindicació en forma de carta als Reis ha estat una idea creada des de la direcció esportiva, però amb el suport de tots els estaments de l'entitat, que han vist com també era secundada des d'altres clubs i esportistes de Catalunya.

Informa: JM. Spà