La UD Molinos s'acomiada de la Copa i posa punt i final a una temporada històrica

El Molinos ha dit adéu a la copa Catalunya amateur.

Un Molinos que ha vist com aquest cop la tanda de penals no l’ha afavorit. Va vèncer el Mataró fa dues rondes, no en va necessitar a la darrera ronda contra el Calella i ahir tot i fer un gran partit va caure eliminat davant el Parets des dels 11 metres. Els mataronins van fer un bon partit davant un campió de grup de 2a Catalana, i fins i tot el tècnic visitant valorava el paper fet per l’equip mataroní, d’una categoria inferior, durant els 90 minuts.

El partit va començar amb un Molinos amb falta de ritme, degut a que ja no està en dinàmica de competició. Però mica en mica els homes de Jose Palma van agafar el ritme de partit. Amb 0 a 0 s’arribava a la meitat del partit, tot i que els blanc i blaus gaudien de les millors ocasions. A la segona meitat, i després d’unes mans d’un jugador paretà, Javi Bustos des dels 11 metres feia l’1 0. Semblava que els mataronins tenien controlat el partit. De fet fins i tot gaudien d’ocasions davant la porteria contrària, però en una falta lateral els visitants acabaven enviant la pilota al fons de la porteria després a una rematada de cap. 

La propera eliminatòria, ja sense representants mataronins es jugarà el proper mes d’agost. Pel Molinos comencen les vacances després d’una temporada molt llarga, tot i que l’activitat segueix per tal de poder afrontar amb garanties la propera temporada. Juanjo Palma seguirà sent l’entrenador de l’equip. L’equip mataroní tanca així una temporada 2018-2019 espectacular.