La UD Molinos ja prepara el retorn a Primera

Durant aquest confinament pel coronavirus també hem pogut celebrar un ascens en futbol, en aquest cas femení. El Molinos, líder indiscutible del grup 4 de 2a Catalana, era l’equip cridat a ocupar la plaça d’ascens, i amb l’aturada de la competició i la decisió de la Federació Catalana d'atorgar ascensos i no descensos, l’equip blanc i blau va poder celebrar, de forma confinada, poder ser nou equip de la primera divisió catalana. El títol i l’ascens eren l’objectiu des de bon principi, tal i com assegura el tècnic, Raul Santos.

De fet, el que no va aconseguir cap equip al camp va estar a punt de fer-ho la covid-19, que era deixar sense lliga ni ascens al Molinos. Tal i com deia el tècnic, van acabar la jornada 18 (d’un total de 26) a la primera plaça, amb 4 punts d’avantatge respecte el seu immediat perseguidor, el Santa Susanna Associació Esportiva. Va ser l’equip més regular i amb 93 gols va ser el segon màxim golejador, el segon menys golejat amb 14 dianes encaixades i amb Valeria Camacho com a segona màxima golejadora amb 30 gols i una mitjana de dos gols per partit jugat.

Finalment, la resolució federativa va atorgar el què l’equip s’havia guanyat al camp fent, probablement, una de les decisions més justes en el seu cas. Ara trobarà amb el Club Esportiu Mataró, sent els dos equips de la capital del Maresme els més ben posicionats de Mataró pel que fa a categoria absoluta. Santos assegura que ja estan treballant en la confecció de la nova temporada.

Una 1a Divisió que es preveu emocionant i amb dos equips de la ciutat competint. Tots dos estan ajudant a fer créixer el futbol femení de Mataró.