La UD Cirera puja a Segona Catalana

45 minuts de reserva, 33 de proposta i 12 de bogeria. Si es volgués resumir en números l'ascens del Cirera seria amb aquestes xifres. Els cirerencs van jugar un partit madur bo i les dificultats que tenia davant: un rival incòmode, un ambient hostil i un resultat advers.

La primera part no va tenir cap incidència. Una aproximació per equip on el Badia va voler dominar i el Cirera va saber defensar. A la represa el guió va canviar. Va entrar Baba per Frank, un canvi que seria determinant. Els mataronins van sortir a buscar el gol, que van tenir primer Karamba, després Aleix i finalment Ximillo. El gol no arribaria fins al 79, quan una jugada que Agus semblava perdre l'agafava Baba venint des de darrere i superant a Jairo. Era el 0 a 1.

El Badia, que fins al moment s'havia limitat a buscar l'empat, va sortir -porter inclòs- desesperat a l'atac. Fet que va propiciar un contraatac iniciat de nou per Baba que assistia perquè Yustos marqués a porteria buida. Minut 89 i tot decidit. Encara hi hauria temps però pel tercer, de penal i fet per Carlos Flores. Un resultat que no indica què va passar al Municipal Sergio Busquets però que serveix perquè el Cirera acompanyi el Molinos a Segona Catalana.

Informa: F.Andrés/ J.Peñaranda/ À.Andrés