La UD Cirera es prepara pel seu retorn a segona catalana

La Union Deportiva Cirera ja prepara el seu retorn a la 2a Catalana, categoria que va perdre la temporada 2016/2017. Ho fa amb unes sessions preparatòries que van començar dilluns de la setmana passada i que l'han portat a jugar també diversos partits amistosos, el primer només 3 dies després del primer entrenament davant el Club Esportiu Mataró.

L'equip presenta diverses novetats aquesta temporada, però ha patit dues baixes sensibles per afrontar un campionat que es preveu complicat. Entre les incorporacions noms com els de Ibu Baldeh i Ibu Cámara de la Llàntia, o Raul Gonzalez de l'AEiLl Cerdanyola volen fer-se lloc en un equip que manté part del bloc que la temporada passada aconseguia l'ascens.

La feina de Jose Maria Polo durant aquests primers dies serà equilibrar la plantilla i arribar a l'inici del campionat amb els deures fets.

L'equip començarà la lliga el 8 de setembre a domcili d'un altre novell a la categoria, el Racing Vallbona. Una categoria amb els maresmencs Argentona, Premià, Sant Pol, Masnou i Molinos, campió de la tercera catalana la temporada passada.

 

Informa: JM.Spà / E.Andrés