La Triwoman i l'Ironkids prenen el Port Balís

Aquesta diumenge el port balís acollirà la tercera edició de la Triwoman. Una cursa que s'emmarca en els actes del 8 de març, dia de la dona, i on les participants podran córrer el circuit de 5 o 10 quilòmetres, i que ha anat guanyant adeptes a mesura que passen les edicions, pel traçat, molt planer, perquè es pot fer corrent o caminant, i per les diverses activitats complementàries que es poden fer al mateix port Balís, seu de la sortida i l'arribada.

La cursa, que s'ha presentat aquesta setmana al Port Balís, recorrerà les denominades tres viles i torna a destacar per la seva vessant solidària.

En aquesta edició col·laborarà amb la Oncolliga, aportant un euro de cada inscripció que anirà destinat a aquesta associació. Qui no s'hagi pogut inscriure encara disposa de temps per poder-ho fer. El mateix dia de la prova també es podran fer les inscripcions.

En total es preveu prop de 400 persones, entre les participants a la Triwoman, i els corredors i corredors més petits que correran la cursa de l'Ironkids.

L'Ironkids de Llavaneres comença el calendari Ironkids que recorrerà la comarca durant tot l'any.