La torxa dels Special Olympics no està sola en el seu pas per Mataró

Milers de persones van poder viure en directe el pas de la torxa del Special Olympics pel centre de la capital del Maresme. Ho van fer ahir des de les 6 de la tarda i des de baix a mar, per enfilar el centre de Mataró i arribar passades les 7 del vespre a l’Ajuntament on van ser rebudes per l’alcalde de Mataró acompanyat de diverses autoritats.

El pas de la torxa per Mataró va tenir alguns dels 62 esportistes que el proper mes d’octubre participaran dels Special Olympics. Esportistes de 3 entitats, el club FEM, el Fedamar i el ciutat de Mataró de futbol sala. Uns esportistes que durant el recorregut van anar acompanyats des diverses personalitats del món de l’esport local com Núria Martínez, Rosó Buch, Marta Bach, Helena Lloret, Raquel Gonzalez, Isa Latorre, o de la cultura com el tenor Josep Fadó o l’actor Joan Pera. Figures destacades de la capital del Maresme que remarcaven l’aposta que fa la capital pels Special. Una de les entitats participants ha estat l'Escola de Vela.

Avui Lloret de Mar, demà Girona, dijous Figueres o divendres Granollers seran altres municipis que acullin el pas de l torxa fins arribar el 3 d’octubre a la Seu d’Urgell i el 4 a Andorra, per encendre el peveter d’un nous Jocs Special. L'onzena edició, sota el lema “El millor és qui ho intenta”, comptarà amb la participació de 1.500 esportistes de tot el món. Fins al moment, ja són 13 els països que han confirmat la seva assistència, entre els quals hi ha Bèlgica, Índia, Dinamarca, Finlàndia, Portugal i Alemanya.

Informa: F.Andrés/ JM.Spà/ C.Mora/ M.Rodríguez/ J.Monfort