La Sirena vol sortir amb opcions de la Carles Ibars de Sabadell

La Sirena Mataró juga demà davant el Sabadell el partit d’anada del quarts de final de la lliga europea, una eliminatòria on el vencedor jugarà la final four de la lliga europea i el perdedor la final de la Copa LEN.

Aquesta temporada els duels entre els dos equips han estat força descafeïnats. I la superioritat ha estat força notòria, sempre a favor de l’equip sabadellenc. Tot i aquests resultats l’equip de Florin Bonca espera poder ajustar el marcador pel partit de tornada, el 17 de Març a Mataró.

Les jugadores Marta Bach i Clara Cambray expliquen com preveuen el partit de demà a partir d’un quart de dues del migdia. Com diu Marta Bach el duel de tornada es podrà disputar a les instal•lacions del complex esportiu Joan Serra. Tot i que la normativa de la LEN impedeix que es jugui en piscina descoberta fins al 30 d’abril, el fet que s’enfrontin dos equips que quan juguen lliga estatal utilitzen la instal•lació mataronina ha permès el vist i plau de l’organisme federatiu europeu. De totes maneres el club mataroní ha de tenir previst una instal•lació coberta en cas de fenòmens meteorològics que així ho requereixin.