La Sirena soluciona el primer dels dos duels previs a la Final a 4

La Sirena guanya a Sant Feliu (4-10)

Victoria de la sirena Mataró ahir al vespre davant el Sant Feliu, al complex de Sant Feliu del Llobregat per 4 gols a 10. Partit corresponent a la jornada 15, i que va ser molt tranquil per les mataronines que s'imposava al primer quart per 0 a 2.
Ajustava el partit l'equip local de Manuel Suárez, marcant l'1 a 2, però veient com les mataronines marxaven al descans llarg per 2 a 5.
Un partit que a la represa seguiria el mateix guió. 0 a 2 al tercer quart i parcial de 2 a 3 al darrer per deixar el 4 a 10 final. Laura Vicente i Liana Dance amb 3 gols cadascuna s'erigien com a màximes golejadores de l'equip.
En un partit on les locals van saber posar problemes a l'equip mataroní.
Cal destacar que l'equip es troba en plena preparació de la final a 4, i ahir mateix la migdia feia una sessió d’entrenament a l’aigua i també al gimnàs, carregant forces de cara al doble duel de la propera setmana.
Per ajudar a ultimar detalls demà a la tarda jugaran a Sevilla el duel davant el Dos Hermanas de la 16a jornada, en un altre partit on les mataronines no han de tenir problemes per emportar-se la victòria.