La Sirena s'enfronta al Mediterrani amb ganes de redimir-se

Aquest vespre la Sirena Mataró torna a la lliga i ho fa jugant a la piscina Josep Vallès davant el Mediterrani. Les mataronines han encadenat una sèrie de resultats que no han acompanyat. La derrota davant el Sant Andreu als quarts de final de la Copa de la Reina i la derrota per 9 gols de diferència contra el Sabadell són dos exemples que no és el millor moment de la temporada per l’equip de Florin Bonca. Dos bons partits, avui i dissabte, permetrien agafar confiança a l’equip, de cara a la tornada de l’Eurolliga amb el Sabadell i els futurs reptes als play off de la lliga i a Europa.

Un dels exemples que l'equip no passa pel seu millor moment és la portera Debby Willemsz. Ve d'encaixar un gol des del mig del camp davant el Sabadell i és conscient de l’error. Willemsz explica que necessita millorar les seves actuacions per tal que les seves companyes puguin sentir-se amb més confiança a l’hora de defensar. El mur holandès, doncs, arriba amb piles carregades al tram final on espera poder ajudar al seu equip.

El primer repte és avui a partir de 3 quarts de nou del vespre i esperen i confien en poder sumar 3 punts per seguir aspirant a les primeres places. En el darrer precedent, de la primera volta, va començar amb un parcial contundent de 10 a 0 en els dos primers quarts favorable a les mataronines.