La Sirena perd el primer duel de semifinals davant el Sant Andreu

La Sirena CN Mataró sabia que tenia les seves possibilitats de tornar a sorprendre al Sant Andreu. Per fer-ho havia d’estar encertat en atac i molt fi en defensa. I en bona part es van complir aquests dos preceptes.
L’equip de Marina Zablith va ser el primer en marcar, i ho va fer amb gols de Clara Cambray i Laura Vicente. Pili Peña, a la recta final del primer quart, aconseguia anotar e primer gol de les locals. 
L’encert del quadre mataroní seguia a l'inici dels segons 8 minuts. Nou gol de vaselina, el segon de Cambray, que tornava a ampliar les diferències a dos gols. 
A partir d’aquí un parcial de 4 a 0 del Sant Andreu tombava el partit. El 5 a 3 de penal semblava deixar noquejat al quadre maresmenc. La Sirena, però, aconseguiria un nou gol abans del descans llarg, per marxar amb un 5 a 4 a l’electrònic.
Però el gol d'Helena Lloret seria el darrer dels gols mataronins. Dos parcials finals de 2 a 0 deixaven el 9 a 4 final.

El segon partit, dissabte a les 18h a Mataró

El complex esportiu Joan Serra viurà el segon duel, que pot ser definitiu en cas de victòria andreuenca. Es disputarà aquest dissabte a les 6 de la tarda. I en cas de tercer i definitiu partit, aquest es tornaria a jugar a la piscina Pere Serrat de Barcelona. La mentalitat de les mataronines passa per aconseguir forçar un tercer duel. A l’altre semifinal la victòria va ser per el Sabadell, victòria fàcil i contundent contra el Mediterrani per 17 a 7.
 

Informa: JM.Spà / S.Ruiz