La Sirena Mataró s'emporta el primer partit de l'Euroleague contra l'Ugra

Actitud, bon joc i l’amor dels familiars. Tres ingredients que avui li han valgut a La Sirena Mataró per cuinar una victòria en dos actes. Les mataronines s’han imposat per 10 a 6 a l’Ugra Khanty en un partit tant ajustat com es preveia. El conjunt rus ha començat per davant al marcador, amb un primer parcial de 1 a 2 i un segon quart que ha acabat amb empat a 2, per deixar un 3 a 4 al global del partit.
A la mitja part, però les tornes han canviat. L’equip ha seguit a la perfecció les indicacions de Florin Bonca per acabar d’ajustar la defensa i l’atac. El resultat ha estat un 4 a 0 al tercer parcial que ha deixat noquejat el conjunt rus. Tot i això, el conjunt rus ha intentat reaccionar, però la seriositat de La Sirena ha fet que la victòria acabés del costat mataroní. Deu gols de La Sirena que han quedat molt repartits, sent Helena Lloret la màxima golejadora amb tres gols, l’últim de penal als darrers segons de partit. Un matx en què Debby Willemsz s’ha anotat un gol en pròpia que no ha quedat registrat a l’acta arbitral, però sí que el delegat LEN sí ha comptat.

El segon partit es disputarà aquest dissabte a les 5 de la tarda. El rival serà l'amfitrió, l'Ekipe Orizzonte, que s'ha imposat per 15 a 4 contra el Lille Métro.