La Sirena guanya el primer duel contra la Xina

I després del duel del Quadis, va ser el torn per la Sirena. En el seu cas el partit era amistós. El primer dels dos amistosos que l’enfrontarà aquesta setmana i la vinent a la selecció de la Xina. Una selecció que participa als principals campionats com Mundials i Jocs Olímpics, i que ahir a Mataró es veien sorpreses mb un primer parcial de 7 a 1. A partir d’aquí els duel es va ajustar més, Marina Zablith va repartir molts minuts i el marcador es va acabar ajustant fins al 16 a 13 final favorable a les mataronines. Les mataronines que venien de fer un gran partit contra el Sant Andreu veuen com aquests dos compromisos els hi cobreix les dues setmanes sense competició. Dos partits de nivell i interessants per afrontar la recta final de la temporada.

El tour que fa la selecció xinesa, organitzat per la seva federació en base a una petició feta a la Federació Espanyola, per tal que la selecció del seu país -que està tot l’any concentrada- tingui compromisos com els d’ahir per posar-se a to de cara a les competicions oficials.

La setmana vinent, el dijous sant a la una del migdia, es jugarà el següent partit. Un duel que premia a la Sirena per haver quedat entre els tres primers llocs de la passada temporada, que porta un nou partit internacional a la capital del Maresme i també comporta uns diners que són els que paga la federació xinesa als clubs amb els que juga.