La Sirena davant el repte de la Copa de la Reina

La Sirena Mataró tindrà un camí dur i complicat per arribar un any més a la final de la Copa de la Reina. El primer rival de les mataronines serà el CN Sant Andreu, amb qui es trobarà aquest divendres a la primera eliminatòria de quarts de final de la competició del KO. Un duel inèdit els últims 10 anys als quarts de final de la Copa, que farà que La Sirena hagi de sortir endollada des de l’inici per intentar superar al segon classificat. Les mataronines intentaran treure’s l’espineta del partit de lliga, que van perdre a la piscina Pere Serrat per 7 a 5.

El partit enfrontarà a dues de les tres màximes golejadores de la temporada: l’andreuenca Alejandra Aznar, pitxitxi de la lliga amb 39 gols, i la mataronina Helena Lloret, tercera màxima golejadora amb 35. Precisament Lloret s’enfrontarà contra el seu ex equip en un partit que preveu molt intens.

El partit es disputarà divendres, a les 3 de la tarda, a la piscina Josep Vallès del Mediterrani. A semifinals, el vencedor d’aquest partit entre La Sirena i el Sant Andreu s’enfrontarà amb tota probabilitat al Sabadell, que a quarts s’enfrontarà al Rubí.