La Sirena CN Mataró vol allargar el camí al títol

La Sirena Centre Natació Mataró comença avui el camí cap a la final de la Lliga Premaat femenina. Un camí complicat, pel rival i per tenir el factor piscina en contra.

El seu rival -en una eliminatòria al millor de 3 partits- és un Sant Andreu que ha acabat 2n a la lliga regular, que ha jugat la final a 4 de la Copa LEN i que vol acabar de certificar que és l’alternativa al Sabadell. Però les mataronines ja fa setmanes que preparen una eliminatòria clau. Ho explica l’entrenadora de la Sirena, Marina Zablith.

Aquesta temporada, en competició de lliga les victòries se les han repartit. A la Pere Serrat va guanyar el Sant Andreu per 6 a 3 i a la Joan Serra ho va fer la Sirena, per 12 a 11 en el millor partit de la temporada per l’equip de Marina Zablith. De fet l’equip ha anat de menys a més i arriben en una bona situació anímica pels play off al títol.

El duel d’avui es juga a partir de 3 quarts de nou del vespre, el segon partit serà dissabte a les 6 de la tarda a la capital maresmenca i en cas de tercer i definitiu partit, aquest es disputaria diumenge al migdia de nou a la Pere Serrat