La Sirena CN Mataró tanca la plantilla sense Willemsz, però amb Games

La Sirena CN Matarío ha acabat tancant la plantilla amb més problemes dels previstos. La incorporació d'una boia ha trigat més del desitjat per l'entitat i el retorn de Debby Willemsz no s'ha acabat concretant, perquè la selecció holandesa ha apretat per recuperar-la, després del trist resultat en el darrer Mundial.

La boia, un maldecap

L’equip que dirigeix Marina Zablith, havia regirat el mercat waterpolístic per trobar una boia de condicions, que no baixés el nivell aportat aquesta darrera temporada per Brigitta Games. Però després de buscarr i remirar, ha acabat escollint-ne una de ben coneguda per l’afició mataronina. La nord americana Brigitta Games, MVP de molts partits de la Sirena Mataró durant aquesta darrera temporada, torna a la disciplina de la Sirena. Games havia tornat als Estats Units per preparar, amb la seva selecció, els propers Jocs Olímpics de Tòquio, però en veure que no tenia opcions de poder lluitar per un lloc als Jocs, ha acabat decantant-se per tornar a Mataró, on sempre l’han tingut com a una opció preferent.

Willemsz es queda a Holanda, arriba Lorene Derenty

Segons ha pogut saber aquesta casa, el tema selecció també ha estat una de les claus per tal que la portera holandesa Debby Willemsz no torni a l’equip, almenys la propera temporada. Willemsz, que havia deixat la selecció en veure que no tenia recorregut, va ser temptejada pel seleccionador holandès per tornar a la dinàmica del combinat després del mal paper d’aquest en el darrer Mundial de Corea. L'oferta del seleccionador, però, tenia dos punts clau; poder optar a la titularitat de la selecció i no marxar del país durant l’any de preparació pels Jocs Olímpics de Tòquio. Per tant Willemsz i el Centre Natació Mataró han acordat no fer efectiu l'acord al que havien arribat  i l’entitat mataronina ha hagut de buscar en el mercat una portera de condicions per poder seguir optant a tot. El club s’ha acabat decantant per la portera de la selecció francesa Lorene Derenty, coneguda pel sobrenom de “Lolo”.

Amb aquests dos fitxatges l’equip tanca la plantilla per la propera temporada, amb les incorporacions de Anni Espar, Anna Gual, Irene Gonzàlez i Lorene Derenty i la continuïtat de Marta Bach, Helena Lloret, Clara Cambray, Brigitta Games, Laura Vicente a més de les joves com Cristina Nogué, Maria Bernabé, Júlia Soler o la jove portera Blanca Colominas.