La Sirena CN Mataró tanca el 2018 a Sant Feliu

La Sirena Centre Natació Mataró juga avui dijous 20 de desembre a tres quarts de nou del vespre, al complex esportiu de Sant Feliu de Llobregat, el duel de la 8a jornada de la liga Premaat femenina.

Ho fa amb la intenció de tancar amb victòria un any 2018 irregular. Tot i la medalla a la Copa LEN, la darrera temporada a la resta de competicions no va complir amb els objectius marcats i aquesta tampoc ha començat com els aficionats i seguidors de l’equip estaven acostumats.

Canvi a la banqueta, canvis a la plantilla, i la resta d’equips que han fet un pas endavant situen a la Sirena en el punt de mira de plantilles com la del Rubí, que es veuen amb capacitat de poder-les sorprendre, com van fer les vallesanes a l’inici de temporada.

Però una de les dificultats, tal i com apunta Marina Zablith serà no notar per un costat la baixa de les dues nord americanes, la portera Gaby Stone i la boia Brigitta Games, que des de fa dies han tornat als Estats Units, concentrades amb la seva selecció. I a l’hora que les jugadores internacionals amb Espanya, Marta Bach i Helena Lloret, no notin la concentració que just venen de fer amb la selecció espanyola a les Canàries on han jugat dos partits de Lliga Mundial. Davant tindran un equip que ha fet el millor inici de la temporada.

Les mataronines comencen la jornada a la cinquena plaça, però una victòria les podria fer pujar una posició a la classificació. Per darrera, a només un punt, tenen un Sant Feliu que juntament amb el Rubí són dos dels equips revelació de la temporada.