La Sirena aposta per recuperar Roser Tarragó

Marta Bach i Roser Tarragó poden tornar a compartir vestidor

La Sirena Mataró apostarà per donar un pas endavant i intentarà configurar un equip que pugui aspirar a tornar a jugar les finals de les diferents competicions, i per tant poder optar als títols. Per això ja s’ha assegurat una sèrie de moviments per tal de millorar les prestacions que l’equip ha donat durant aquesta temporada. Una de les principals qüestions és la de garantir la continuïtat de les jugadores de casa per seguir sent el pilar del projecte. Un dels aspectes prioritaris del club, doncs, és recuperar a una jugadora mataronina que degut als seus estudis ha estat dos anys fora de la dinàmica del primer equip femení. Roser Tarragó és ara per ara el principal reforç amb el que somia la direcció esportiva del club, i de fet les converses entre ambdues bandes fa dies que duren.

El club s'assegura la continuïtat de Debby Willemsz

A ningú se li escapa que un altre dels pilars destacats d’aquestes dues darreres temporades ha estat disposar a la porteria de Debby Willemsz. La portera holandesa ha encaixat perfectament a la dinàmica de l’equip i també de l’entitat. És per això que el club, per estalviar-se sorpreses, s’ha assegurat la continuïtat de la portera.

El masculí perdrà Albert Merino

També en waterpolo, però en masculí, la direcció esportiva també treballa, principalment, per mantenir un equip que ha donat tants bons resultats. A hores d’ara només Albert Merino no seguirà al primer equip del Quadis Mataró, i no ho farà per motius laborals. Des de la direcció esportiva el fet de poder disposar de molts jugadors i jugadores provinents de les categories base és un dels punts forts del club i una demostració que no per creure amb els de baix has de renunciar a estar a les primeres places.