La setmana gran d'Uni Girona i Cadí La Seu

Laia Flores, Ari Pujol i Laura Peña han tingut una setmana per recordar

La Liga Endesa segueix portant bones notícies vinculades als equips que tenen mataronines a les seves files. El cas més flagrant ha estat el de l'Uni Girona, que ve de tenir la setmana perfecta.  Triomf a casa contra l'Euskotren, a França en competició europea i a la lliga, de nou, a la pista del Perfumerías Avenida. Una victòria de mèrit i d'importància, ja que fins ara eren les líders invictes del campionat. Guanyar a Salamanca és un dels grans reptes que té tot equip a la lliga, i al Pabellón Municipal Wurzburg Laia Flores hi va contribuir amb 8 punts i 5 rebots. 

Le gironines són ara l'equip amb millor ratxa del campionat amb sis victòries seguides, fet que les deixa terceres. Entre Perfumerías i Girona hi ha el València, que van perdre el seu segon partit de la temporada.

I ho van fer a La Seu d'Urgell contra el Cadí d'Ari Pujol i Laura Peña. Un triomf de mèrit també, per quatre punts de diferència, i segellat als darrers instants. Les dues, juntament amb Tunstull, van ser les millors de les catalanes.  Rosó Buch, amb el Gernika, es troba a la sisena plaça i l'Estudiantes de Mariona Ortiz és novè.