La segona fase de la Nacional Catalana separa els objectius dels equips maresmencs

No ha pogut ser i la fase d’ascens a la OK Lliga Femenina no tindrà dos representants maresmencs. El Vilassar de Mar s’ha quedat a les portes. Després de sorprendre la setmana passada al Mataró, aquest diumenge no ha pogut fer el mateix amb l’Igualada, el líder del grup en aquesta primera fase.
Les maresmenques ho van provar, però el potencial igualadí va ser massa com per poder sumar la victòria que necessitaven per acabar a la quarta plaça, posició que finalment ha ocupat el Lloret.
Els bons resultats dels dos equips els permetrà sortir ben situades a la segona part del campionat. Les mataronines ho faran com a terceres, per darrera de l’Igualada i el Voltregà. Les vilassarenques aspiren a seguir amb la bona ratxa, i de fet començaran la segona fase com a segones classificades per darrera de l’Alpicat.
El Club Hoquei Mataró femení també s’ha classificat per disputar la Copa Generalitat que disputaran els dos primers equips classificats de la primera fase. Per tant a les mataronines l’acompanyaran l’Igualada i el Voltregà B com a campions a més del Palau, segon del seu grup.