La reforma de l'Eusebi Millan, a punt de posar-se en marxa

Després de diverses queixes per part dels clubs afectats, la regidoria d'Esports ja treballa en les obres del pavelló poliesportiu

La regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Mataró fa temps que treballa en l'adjudicació del projecte executiu de reforma i millora del poliesportiu Eusebi Millan. Al llarg dels últims anys, alguns episodis han generat queixes per part dels clubs afectats. L'última, fa unes setmanes a causa de la suspensió obligada per goteres dels partits dels dos equips sèniors del Maresme Boet Mataró 3Viles. És per això que l'ens municipal ja té una data aproximada per l'inici de les obres.

La regidora d'Esports, Bea Delgado, també ha explicat quins son els tres processos del projecte de reforma i ha confirmat la durada de les obres.

La incògnita principal en relació a les entitats esportives afectades és la reubicació dels equips. Si tot avança com es preveu, la temporada que ve l'Eusebi Millan serà impracticable i s'hauran de buscar instal·lacions per encabir els entrenaments i partits del Ciutat de Mataró i el Boet.