La recta final ja ha començat

Les mataronines encaren les últimes 6 jornades de lliga i volen sumar el màxim de punts possibles per fer història.

El Lidergrip Mataró encara les últimes 6 jornades de la competició de lliga amb l'aspiració de poder sumar el màxim de punts possibles per acostar-se a la seva millor classificació de la història a la màxima divisió estatal.

La cinquena posició, assolida la temporada 2014/2015, queda lluny. 11 punts separen l'equip d'Oriol Perarnau de la 5a posició que ocupa el Fraga. Però la sisena plaça, que igualaria la segona millor temporada a l'OK Lliga aconseguida la temporada 2015/2016, està a l'abast. I a més podria portar un premi afegit, poder tornar a competir a Europa. I és que l'actual sisè classificat, el Liceo, es troba a només dos punts, tot i que aquest cap de setmana té un partit, a priori assequible a casa del Voltregà, novè classificat Tot el contrari que l'equip mataroní immers en un mini tourmalet. Després del Gijón ara toca visitar el Palau.

Al Palau de Plegamans mai se l'ha guanyat a la màxima divisió estatal. El de demà serà la desena ocasió que els dos clubs es troben a la màxima categoria, i fins ara tots ells han acabat amb triomf de les vallesanes. I només en 1 dels 10 partits l'equip mataroní li ha marcat més d'un gol. L'únic triomf entre els dos, a la màxima divisió estatal, data de la temporada 2014/2015, però en els quarts de final de la Copa de la Reina, amb un 0 a 1.