La prèvia dels 3 maresmencs de Lliga EBA

Malgrat la derrota de fa 15 dies la ratxa del Mataró Germans Homs és ressaltable. 6 victòries en 8 jornades que els han portat a ser tercers, empatats amb els segons, i a un triomf del líder. Les perspectives són molt bones tot i que per la plantilla l'objectiu principal segueix sent la permanència. El proper rival és el Mollet, novè classificat amb un partit menys que en cas de guanyar el podria portar a la quarta plaça. Un rival gens còmode per Charly Giralt.

Per la seva part Arenys i Boet tornen a jugar aquest cap de setmana. Pels arenyencs ha estat un hàndicap no comptar amb la seva pròpia pista, inhabilitada pel temporal i les fortes pluges de fa poc més de 15 dies. Un Arenys que de moment podrà utilitzar les instal·lacions de l'Escola Sinera. Aquest cap de setmana jugarà a la pista de l'Igualada, el colíder amb Quart i Vic. Un encontre més que compromès.

I pel què fa al Mataró Parc Boet, jugarà a casa contra el Calvià, que amb un partit més té el mateix balançs que els taronges, dues victòries però amb sis derrotes, una més que els boetistes. Un partit clau per sortir de la cua on ara es troben abans de poder recuperar l'encontre que els falta. El partit començarà a partir de les cinc de la tarda.