La portera Debby Willemsz torna a la Sirena CNM

La Sirena CN Mataró comença a construir la nova Sirena CN Mataró amb la reincorporació de la portera holandesa Debby Willemsz.

La que va ser portera de l’equip mataroní durant dues temporades, torna després de jugar aquesta temporada a Holanda, i després que fa un mes anunciés que deixava la selecció holandesa. Aquest fet ha afavorit la incorporació de Willemsz que arribarà per substituir a Gaby Stone. La nordamericana, així com la seva compatriota, Brigitta Games, tornen als Estats Units per tal de preparar el repte olímpic de tornar a Estar a uns Jocs Olímpics. Per aquest motiu també abandonen la disciplina del club les dues jugadores franceses. Audrey Daulé i Lea Bachelier.

Willemsz no va renovar la temporada passada, després d’un seguit de mals entesos amb el club, i aquesta temporada ha estat jugant a casa seva, a Holanda, on amb el Donk ha aconseguit el títol de campions de lliga. Amb el Mataró va ser la portera de l'equip que va acabar quart l'Eurolliga, i la portera de l'equip que va acabar tercer la Copa LEN de la passada temporada.

Aquesta és la primera incorporació d’un equip que haurà de reestructurar-se, perquè de moment es coneixen 5 baixes. A part de les quatre estrangeres s’hi afegeix la boia Carla Graupera, que ha decidit penjar el casquet de jugadora. La nova Sirena, doncs es confeccionarà entre noves incorporacions i continuar l’aposta per la pedrera.