La piscina olímpica del CN Mataró torna a viure partits de waterpolo

Demà dissabte doble ració de waterpolo, amb els dos primers equips del CN Mataró en acció

El Centre Natació Mataró femení tancarà el 2020 amb dos duels assequibles. El primer d'ells demà a partir de tres quarts d'una del migdia, i les enfrontarà al Rubí. En un duel que no hauria de suposar massa problemes per l'equip de Dani Ballart. 
Un duel que es podrà seguir en directe per Mataró Televisió, i que permetrà donar minuts a jugadores poc habituals en aquest primer tram de temporada. Entre elles Alba Bonamusa que amb la pandèmia ha aturat els seus estudis als Estats Units i representa un reforç de luxe per la plantilla mataronina.

I el Quadis Centre Natació Mataró rep demà a partir de 3 quarts de 4 de la tarda, en partit de la divisió d'honor masculina, al Sant Andreu en un duel que pot ser clau de car a aconseguir la tercera posició del grup i poder optar a jugar pel títol en la segona fase de grup. Amb un balanç de dues victòries i dues derrotes els mataronins volen decantar la balança, en una tercera plaça amb premi. 
El duel és el primer que els mataronins jugaran en competició de lliga al complex esportiu Joan Serra es podrà seguir per Mataró Ràdio i també serà retransmès per Esport3.