La Penya s'emporta la victòria de l'Eusebi Millan (46-57)

Tot i resistir fins a l’últim quart, l’Advisoria Mataró no pot evitar un nova derrota contra el Joventut

Nova derrota de l’Advisoria Maresme, aquesta vegada contra un Joventut que va haver  d’esperar a l’últim quart per resoldre el partit. 

L’equip mataroní afrontava el matx sense el concurs de la xipriota Stavroulla Konaili, amb una lesió de genoll la recuperació de la qual será llarga

Després d’uns primer minuts de lleuger domini del Joventut, l’Advisoria aconseguia col·locar-se per davant en el marcador. Semblava que era circumstancial, però el primer període es saldava amb un 16-13 al seu favor.  

Les de Bea Pacheco resistien en aquesta situació fins a mitjan del segon quart quan el Joventut passava dominar el partit,  tot i que els marges en l’electrònic continuava sent molt minsos.  Al descans s’hi arribava amb un 26-29 per al Joventut.

El tercer període començava amb la mateixa tònica. Domini badaloní però sense obrir forat en el marcador. Al final del quart, petita embranzida del Joventut que aconseguia pujar a 5 punts el seu avantatge (34-39).

L’últim quart va ser un calc de tercer fins que va venir una nova empenta del Joventut, aquesta sí la definitiva, que va aconseguit imposar-se al final per 46 punts a 57.

L’Advisoria, amb una sola victòria aquesta temporada, continua cuer de la Lliga Femenina Challenge.

Informa: Jordi Rabassa