La Penya Barcelonista de Mataró bufa les 60 espelmes d'aniversari

El primer dels actes per celebrar l'efemèride serà aquets novembre amb un dinar

Durant la pandèmia, la Penya Barcelonista de Mataró ja va treballar en la planificació dels seus 60 anys com entitat. I ara, sembla que els podran celebrar com toca. Aquest dimecres han estat rebuts a l'Ajuntament per commemorar aquest aniversari.

Ramon Pruna, president Penya Barcelonista Mataró "60 anys són molts anys. Si un mateix no els té i ja té moltes anècdotes per explicar, imagineu-vos una entitat com la nostra que ha tingut alts i baixos. Però  sempre hem estat actius."

Beatriz Delgado, regidora d'esports de Mataró "Valorem positivament la feina feta per entitats com la Penya, sobretot en l’aspecte social. I en aquest cas amb el fet comú de ser del Barça."

El primer dels actes que faran és un dinar de gala el proper mes de novembre. Allà hi haurà la presència de directius del Barça i també de penyes de tot el món, gràcies a la confederació mundial de penyes. De moment, però, no volen desvetllar més actes.

Cartell commemoratiu

El cartell d'aquests 60 anys l'ha elaborat Sergi Rabassa, simpatitzant de la penya. Ell mateix explica el procés i com ha estat elaborat el quadre.

Unificar la ciutat amb la Penya, el futbol, el barcelonisme i el país. El resultat és un gravat on hem anat buidant la planxa i ha acabat sortint l’skyline de Mataró amb una bota de futbol i una gran senyera que ho unifica tot.

Tret de sortida, doncs, d'uns 60 anys que pretenen ser impulsats pels propers que vindran.