La Oxfam Intermon Trailwalker com a eina de treball en equip

La setmana passada es completava la 9a edició de la Oxfam Intermon Trailwalker, i com gairebé des de la prova inicial, aquesta ha tingut un marcat accent mataroní. De fet l'empresa mataronina Kriter Software porta 10 edicions recolzant l'equip que participa amb el seu nom a la travessa de 100 quilòmetres. En 2 ocasions ho ha fet a la prova disputada a Madrid, i en 8 edicions a la de Girona, en una prova que uneix Olot amb Sant Feliu de Guíxols i que aquest any els ha tornat a coronar com a campions en la distància llarga. Una prova que van completar amb un temps vora les 11 hores, i on el sentiment d'equip és tant o més important que la condició física.

Fins aquesta any, Joan Mora havia pres part de la prova com a suport de l'equip de 100km, però aquest any l'empresa ha patrocinat un equip que ha pres part de la prova de 50km, i on Mora era un dels 4 integrants. Una competició on cada equip té el seu propi repte, però les posicions són els de menys. Per Kritter Software, la Oxfam Intermon Trailwalker sobrepassa el tema esportiu i es converteix en una manera més d'unir a tota la  plantilla.

En aquesta 9a edició hi ha hagut més inscripcions que mai degut a la realització d'aquest recorregut de 50 quilòmetres. En total, més de 2.000 participants repartits en més de 500 equips. La recaptació ha estat de més de 500 mil euros que se sumaran a la prova de Madrid a principis de juny i que serviran per portar aigua potable a milers de persones al món.