La OKLiga plata s'obre i es tanca al Maresme

El grup nord de la OK Lliga Plata està dominat pels equips maresmencs. L'Arenys de Munt és el nou líder després de sumar 13 dels 18 punts possibles. 4 victòries, 1 empat i 1 derrota que el situen al capdavant de la classificació. I aquesta propera jornada reben el Jolaseta, equip basc de la zona baixa. Tot i els bon auguris el tècnic Raul Castillo no vol fer llançar coloms en una categoria on tothom pot donar la sorpresa.

El segueix un recuperat Mataró. Després de les dues derrotes inicials, una millor defensiva l'ha permès aspirar a les places capdavanteres. Les darreres 4 jornades ha umat 12 punts, 17 gols a favor i tant sosl 5 en contra. El seu proper rival és un altre equip en ratxa. Un Liceo que també acumula 4 jornades sense perdre. La darrera treient un empat de la visita a Manlleu. La seva pista de parquet o el poder ofensiu dels joves jugadors gallecs seran aspectes que tindrà present el tècnic Albert Larrea.

Si Arenys de Munt i Mataró es miren la classifciació des de dalt, el Tordera ho fa des de baix de tot. Els torderencs van rebre una golejada en el derbi maresmenc d'aquest cap de setmana i el seu entrenador demana més implicació als seus jugadors. Els torderencs s'enfrontaran al Vilafranca, equip que només ha perdut un partit, però que ha empatat en 3 ocasions, fet que el deixa a la novena plaça, amb 6 punts més que els torderencs.