La Nit de l'Esport torna amb una edició especial

La 66a edició serà presencial, de nou al Teatre Monumental, i premiarà trajectòries esportives

Foto: Sergio Ruiz
Foto: Sergio Ruiz

Després de fer-se l'edició 65 de la Nit de l'Esport adaptada a la pandèmia, la Nit de l'Esport de Mataró torna al seu format presencial, però adaptada a la situació de pandèmia que va marcar també l'any 2020 en l'àmbit esportiu.

Per això la 66a edició de la Nit de l'Esport torna aquest divendres al Teatre Monumental, amb una edició especial, on es premiaran bàsicament trajectòries, aniversaris, ascensos o gestes especials, així com un reconeixement als esports que fa més de 50 anysque porten a terme activitat ininterrompuda a Mataró, a través d'alguns dels seus protagonistes. No hi haurà, doncs, els habituals premis individuals i per equips, ni el premi al o la millor esportista de Mataró 2020.

També està previst fer un reconeixement a les set esportistes que portaran el nom de Mataró als Jocs Olímpics de Tòquio.

L'arribada del públic, menys de 300 persones, es farà de forma esglaonada pels diferents accessos que hi ha al Teatre Monumental, respectant les mesures de distància, aforament i amb l'ús de la mascareta obligatòria.