La Mitja Marató per Relleus segueix creixent

La Mitja Marató per Relleus continua creixent després de dotze edicions. Aquest any han estat 98 els equips que hi han pres part, 10 més que al 2017. això suposen quasi 300 corredors, una xifra rècord. Els guanyadors en categoria masculina han estat Juanma Álvarez, Jose Luis Blanco i Raul Viejo, de La Sansi, completant la prova amb un temps d'1 hora, 11 minuts i 51 segons. Els van seguir de prop el Mollet Màster i l'Avinent Manresa, a poc més de 2min tots dos equips. De fet entre ells dos només els van separar 10 segons. 

En categoria femenina les vencedores van ser el Mollet. L'equip que feien Maria Garné, Sara Roca i l Bea Cantero van tancar les 18 voltes al Nou Parc Central amb 1h, 29min i 35 seg. A 6min de les seves perseguidores. Precisament qui les va seguir de prop va ser un dels equips mataronins, el Lluisetes 2. Van arribar a meta després d'1h i 35min.

A 1min del combinat dels Lluïsos es va quedar el Femmedi, el tercer classificat. Aquesta és la primera de les tres proves atlètiques de Les Santes Esportives d'aquest any. Qui va agafar en certa manera el relleu atlètic de la Milla Urbana. Aquest 2018 coincidiran per tercera vegada. Dues proves molt diferents segons l'organització de la mitja. La calor va ser protagonista per la seva intensitat però no va impedir que la mitja per relleus fos, novament, un èxit participatiu.

Informa: F.Andrés/ M.Castilla