La Milla Urbana celebra 24 edicions amb ganes de seguir creixent

La recuperada Milla Urbana va celebrar la 24a edició ahir. Ho va fer amb 120 esportistes federats, i que tenien la missió de completar els 1.609 metres (que representen una milla) abans que la resta dels seus rivals.

En total ahir es van veure fins a 8 curses, amb esportistes des dels 12 anys fins a la categoria Màster. Les curses de més repercussió mediàtica, com no, són les absolutes, i aquí les victòries van ser per Faissal El Meziani de l’Associació Amisi, fundació que treballa per la Inclusió social, l'empoderament, els Joves i l’Esport. Mentre que en categoria femenina la victòria va ser per una esportista local, Marina Martínez, del Centre Atlètic Laietània. 

Des de l’organització es destaca el fet de poder recuperar el circuit original i la franja horària que, per aquesta 24a edició, ha permès veure més públic gaudint de la prova. 

Aquest serà un dels reptes del club de cara a la propera temporada. Però no l’únic, el canvi de tartan de l’estadi d’atletisme que ha començat aquesta setmana podria portar, de nou a Mataró, la celebració d’un Miting d’Atletisme.